De lancering van de nieuwe Ford Kuga & Puma

3/03/2020

De gloednieuwe Ford Kuga Plugin-Hybrid en Ford Puma staan binnenkort in de toonzaal bij Garage Lijnen in Houthalen. Op aanstaande vrijdag 6 maart kunt u de wagens voor het allereerst bij ons bewonderen tijdens de late avondopening van 18u tot 20u. Het doek gaat eraf om 18 uur, graag  tot dan!


 • ONTDEK ALS EERSTE DE NIEUWE FORD KUGA PLUGIN-HYBRID

 • Nieuwe Ford Kuga
 • Geen betere plaats dan Garage Lijnen om deze nieuwste modellen van Ford te bewonderen.
  Waar wacht u nog op?
  Geef via de onderstaande knop uw aanwezigheid door.

  *Selecteer de afdeling "Algemeen" en geef op het formulier alsjeblieft aan dat het om de "Lancering" gaat en met hoeveel personen u aanwezig zult zijn. Graag zien we u op aanstaande vrijdag 6 maart van 18u tot 20u!

  AANWEZIG


Bij de ontwikkeling van de nieuwe Kuga is sterk ingezet op verbetering van aerodynamica en gewichtsverlaging. In vergelijking met het uitgaande model is het gewicht tot tachtig kilogram verminderd. Deze nieuwe 1.5-liter EcoBoost driecilinder benzinemotor met cilinderuitschakeling om het verbruik te verminderen bij kruissnelheid en lage belasting. De 1.5 EcoBoost motor is beschikbaar met 88 kW (120 pk) en 110 kW (150 pk). Kuga 1.5-liter EcoBoost heeft een verbruik van 5.5 liter/100 km en een CO2-emissie van 125 g/km NEDC (6.6 liter/100 km en 150 g/km WLTP).

Ford KugaFord KugaFord Kuga

Niet alleen met de Ford Kuga opent Ford een nieuw hoofdstuk in de ontwerpstijl maar ook met de nieuwe Ford Puma. Zo vallen de koplampen en sportieve lijnen gelijk op aan deze wagen. Daarnaast beschikt de wagen over geavanceerde assistentiesystemen die zorgen voor extra veiligheid en gemoedsrust tijdens het rijden. Enkele opvallende SUV kenmerken zijn de ruime bodemspeling, een hoge zitpositie en een bagageruimte met een ongeëvenaarde inhoud van maar liefst 456 liter.

Ford PumaFord PumaFord Puma

De cover van de bagageruimte is op innovatie wijze geïntegreerd in de achterklep van de Puma. Door deze gepatenteerde oplossing beweegt de afdekking met de klep mee en is er geen zij-ondersteuning nodig. Dat komt de bereikbaarheid van de bagageruimte ten goede. De flexibele bagagecover plooit zich bovendien rond grote items.

De Ford Puma is ook de eerste auto in zijn segment met een automatisch te openen achterklep en stoelen met massagefunctie voor de rug – beide voorzieningen behoren tot de standaarduitrusting van de Titanium X. De door Ford Performance geïnspireerde Puma ST-Line valt op door een extra sportieve styling met zaken als 19-inch lichtmetalen wielen in matzwart, een sportonderstel en een aan de onderzijde afgeplat stuurwiel. 


Nieuws

Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen